Holist.eu - 1. slovenski holistični portal
Prva stran > BromAc

 

Rešitev za vse tiste, ki ste se nespametno odločili „cepiti“* se proti covidu!

Pred kratkim je bila objavljena raziskava na PubMed Central, The National Library of Medicine , ki vsem cepljenim z mRNK „cepivom“* daje upanje, da se lahko znebijo teh, zdaj že zloglasnih koničastih proteinov, ki se pritrdijo na celice vašega telesa in ki lahko povzročajo neželene stranske učinke, pa tudi smrt.

To predlagano zdravljenje je v Združenih državah na voljo brez recepta, zaradi česar je še bolj obetavno. Dokazano je tudi, da raztopina klorovega dioksida (ali dvojnega oksida aka MMS) odstrani koničasto beljakovino, vendar uporablja drugačen mehanizem. Kot je v našem dokumentu o rešitvah navedel dr. Joe Neusma, je "ta zdravljenja mogoče sinergistično uporabiti za zagotavljanje močnejše rešitve".

*to nikakor niso cepiva temveč je to genetska terapija

Raziskave so pokazale, da BromAc (bromelain + acetilcistein) očistijo človeške celice koničastih proteinov.

V študiji je zapisano:

Bromelain se pridobiva predvsem iz stebla rastline ananasa (Ananas comosus) in vsebuje številne encime, ki mu dajejo sposobnost hidrolizacije glikozidnih vezi v kompleksnih ogljikovih hidratih [ 14 ]. Prejšnje študije so pokazale, da bromelain odstrani koničaste in hemaglutininske proteine ​​virusa Semliki Forest, virusa Sindbis, mišjega gastrointestinalnega koronavirusa, virusa hemaglutinirajočega encefalomielitisa in virusov gripe H1N1 [ 15 , 16 ]. Kot terapevtska molekula se uporablja za zdravljenje opeklin. Acetilcistein je močan antioksidant, ki se običajno razprši v dihalne poti zaradi kopičenja sluzi in se uporablja tudi kot hepatoprotektivno sredstvo pri prevelikem odmerjanju paracetamola. Najpomembneje v sedanjem kontekstu je, da acetilcistein zmanjša disulfidne vezi [ 17 ]. Poleg tega povezava proteinov konice in ovojnice z njihovimi ustreznimi trojnimi cisteinskimi motivi upravičuje hipotezo o vplivu na stabilnost viriona po prekinitvi disulfidnega mostu z delovanjem acetilcisteina [ 18 ]. Kombinacija bromelaina in acetilcisteina (BromAc) ima sinergistični mukolitični učinek, ki se uporablja pri zdravljenju mucinoznih tumorjev [ 19 , 20 ] in kot kemosenzibilizator več zdravil proti raku [ 21 ]. Ta različna delovanja so posledica zmožnosti BromAc, da razvije molekularne strukture kompleksnih glikoproteinov, kar omogoča, da pride do vezave zaradi visoke afinitete med RBD in ACE2.

Več o tej raziskavi si preberite na zgornji povezavi.

 

Zaključek

Bromelain je v alternativni medicini že dolgo poznan, da ima protirakasto delovanje. NAC - acetilcistein pa je izredno uspešno sredstvo za zdravljenje respiratornih bolezni. Sinteza obeh pa zagotovo pomaga pri mnogih boleznih in evidentno tudi pri čiščenju telesa od izredno človeku nevarnih, umetno ustvarjenih koničastih proteinov.

Uredil in prevedel: N.K., januar 2023

>DOMOV<