Holist.eu - 1. slovenski holistični portal
Prva stran > CDS - ClO2

CDS ali klorov dioksid

Predstavitveni video dr. Andreasa Kalckera:

 

Protokol zdravljenja s CDS

Želim predstaviti nov sistem protokolov po črkah, razlog je preprost, saj je velikokrat treba kombinirati več protokolov glede na bolezen, tako da se lahko protokoli enostavno kombinirajo za večjo učinkovitost. Vem, da se bo to komu zdelo nenavadno, vendar je to zaradi trenutne situacije poskus ustvarjanja preprostega reda.

Tukaj navajamo protokole po vrstnem redu:

A, B, C, D, E, F, G, H, I, J, K, L, M, N, O, P, R, S

A

KOT AMATER ALI ZAČETNIK

Prvi odmerek je 3 ml CDS (ali tri aktivirane kapljice (v razmerju 1:1, če ni CDS) z dodatkom 200 ml vode, pred spanjem, prvi dan zdravljenja.
Drugi dan vzamemo še 3 ml CDS (ali tri aktivirane kapljice) z dodatkom 200 ml vode, eno uro po zajtrku in še tri aktivirane kapljice z dodatkom 200 ml vode, pred spanjem.
Tretji dan se vzameta prejšnja dva odmerka, po zajtrku in pred spanjem, eno uro po jedi pa se doda še en odmerek.
Nato nadaljujete z enakimi tremi odmerki, eno uro po zajtrku, kosilu in pred spanjem, potreben čas zdravljenja: dokler se ne počutite okrevane.
Ta protokol je primeren za dolgoročno uporabo in služi tudi kot vzdrževanje.

B

KOT OSNOVNI (ENAKOVREDEN STAREMU PROTOKOLU 1000 Jima Humbla)

V prvih 3 dneh se običajno se začne z majhnim odmerkom 6 aktiviranih kapljic dnevno, ki jih dodamo v steklenico z 1 do 1,5 litra vode; v naslednjih 4 dneh odmerek povečamo na približno 12 aktiviranih kapljic, ki jih dodajamo v steklenico z 1 do 1,5 litra vode; nato do 18 kapljic dnevno, ki jih dodajate v steklenico z 1 do 1,5 litra vode, 7 dni; in nazadnje do 24 kapljic, ki jih dodate v steklenico z 1 do 1,5 litra vode, za še 7 dni.
Dnevni odmerek je treba vedno uživati preko dneva, razdeljen na 8 do 12 delov (lahko naredite oznake na steklenički). Priporočljivo je, da vsako jutro aktivirate ustrezen dnevni odmerek in ga dodate v steklenico z 1 do 1,5 litra vode in ga vsako uro popijete po 1 dl, med preostalim zdravljenjem, Standardno trajanje je tri tedne oz. potrebno časovno zdravljenje, dokler se ne počutite ozdravljeni.

Če se pojavi slabost, se odmerek zmanjša na prejšnjo raven.
6 kapljic 3 dni v steklenici od 1 do 1,5 litra vode.
12 kapljic 4 dni v steklenici od 1 do 1,5 litra vode.
18 kapljic 7 dni v steklenički z 1 do 1,5 litra vode.
24 kapljic 7 dni v steklenički z 1 do 1,5 litra vode.

Bolj ko je oseba bolna, počasneje mora biti povečevanje odmerka.

Ena aktivirana kapljica natrijevega klorita s kislino je enaka približno 1 ml CDS

C

KOT CDS (STARI PROTOKOL 101)

1 litru vode dodamo 10 ml CDS 3000 ppm (ali 100 ml CDS 300 ppm) na dan.
Vsako uro se vzame en del, dokler vsebina plastenke ne zmanjka (8 do 12 odmerkov).
V primeru hude bolezni ali življenjske nevarnosti je treba odmerek povečevati, počasi in postopoma, v ločenih odmerkih, ki jih jemljete čez dan in glede na počutje dosežete maks. 30 ml na liter vode. Če morate popiti več, pripravite še eno steklenico vode. Odmerek je treba zmanjšati, če vam je slabo. 60 ml se ne sme preseči v 12 dnevnih odmerkih (5 ml / h za 100 kg). Trajanje zdravljenja bi bil čas, ki je potreben, dokler se ne počutite zdrave (odziv na odmerek).

● Protokol C = 10 ml CDS 3000 ppm v 1 litru vode, na dan .

Protokol C je tisti, ki se uporablja za zdravljenje večine bolezni in tudi za splošno čiščenje od toksinov ali 'detox'. Je tudi postopek razstrupljanja, verjetno najučinkovitejši med znanimi. Do danes ne povzroča težav s stranskimi učinki ali neželenimi interakcijami in običajno ne povzroča driske, ko se popolnoma absorbira v želodcu. Če jemljete druga zdravila, se držite varne časovne razdalje, od ene do dveh ur, da ne izgubite učinkovitosti CDS.

D

DERMATOLOŠKO, ZA KOŽO

Pršilno šobo napolnimo s CDS 0,3 % (3000 ppm) in nanesemo na prizadeto mesto. Nanesemo ga neposredno na kožo v primeru ran, opeklin ali drugih težav s kožo. Raztopina ne sme povzročati zbadanja ali pekočega občutka, temveč lajša bolečino in krvavitev. Operacijo lahko ponovimo večkrat na dan (tudi enkrat na uro). V nekaterih občutljivih primerih, kot so sluznice, bo morda treba znižati koncentracijo z malo vode. V koncentrirani obliki se ne uporablja za okluzivne obloge!

E

KOT KLISTIRJI

Za vsak liter tople vode ( telesne temperatura) porabimo 10 ml CDS (ali 10 kapljic aktiviranega CD-ja). Črevesni namakalniki so običajno približno 2 litra. Irigator se napolni z vodo in doda se CDS. Na konico se nanese malo vazelina ali kreme, medtem ko se vstavi v rektum. Najboljši položaj je ležanje na desnem boku, da olajšate prodiranje v vodo. Ventil se odpre in debelo črevo se začne polniti. Lahko se izvaja v več manjših serijah ali tudi naenkrat, odvisno od stanja in počutja osebe.
Poskusite zadržati tekočino približno tri minute, preden jo izpraznite, da povečate učinkovitost. Več kot pet minut ni potrebno. 10 ml CDS na vsak liter tople vode ali alternativno 10 aktiviranih kapljic CD na vsak liter tople vode.

Ta protokol je nujen pri kroničnih boleznih jeter, parazitozah, avtizmu in drugih boleznih prebavil.
Odvisno od stopnje bolezni in bolnikovega stanja se običajno uporablja do enkrat na dan, najbolje zvečer, pred spanjem. Praviloma se uporablja vsaka dva ali tri dni en ali dva tedna. Obstajajo poročila o ljudeh, ki so ta protokol uporabljali do dvakrat na dan, dolgo časa, za resne bolezni, ne da bi v večini primerov imeli negativne stranske učinke. Najbolje ga je prilagoditi vsakemu posebej. Dodate lahko morsko vodo: 1 del morske vode + 3 del sladke vode.

Mnogi ljudje so ugotovili, da je sistem YOGUI zelo uporaben:
- 3 noči zapored.
- 3 nočitve: ena da in ena ne.
- 3 nočitve: vsake 3 dni.
- 3 nočitve, ena na teden.
Čeprav je ta protokol učinkovit, je pri hemoroidih in rektalnih razpokah bolj uoraben protokol P gumba.

● Večina bolezni izvira iz črevesja in želodca.
● CDS odpravlja toksičnost in lomi adhezije.
● Z odpravo toksičnosti se zmanjša utrujenost.
● CDS odstrani biofilm, bakterije, kandido, glivice, inkapsulirane fekalne snovi in ​​protozojske parazite

F

KAKO POGOSTO (VIRUSNI PROTOKOL)

1 odmerek: 1 ml CDS vsakih 15 minut, 1 uro in 45 minut v osmih odmerkih = 8 ml CDS v 1 litru vode. Dodate lahko 8 ml CDS 0,3 % v enolitrski steklenici vode (destilirano ali mineralno) in razdelite steklenico na 8 enakih delov, ki jih označite s črtami, in popijte eno odmerek vsakih petnajst minut.

G

KOT PLIN, ČE SE UPORABLJA SAMO PLIN DIOKSIDA

1. Stekleni protokol:
 

Aktivira se 6 do 8 kapljic CD-ja v kozarcu brez dodajanja vode. Prizadeto mesto takoj prislonimo na odprti del kozarca (usta), da plin ne uzhaja in da se tekočina v nobenem trenutku ne dotakne kože. Trajanje izpostavljenosti je običajno 3 minute, ne sme preseči 5 minut, da ne povzroči draženja. Tretma običajno ne traja več kot 1 do 3 minute in se lahko ponovi tolikokrat, kot je potrebno, z vsakokratnim presledkom 1 ure.


2. Protokol vrečke:
Ta protokol se uporablja, kadar je treba zdraviti velike dele kože ali zaužitje ni mogoče. Najprej bomo izdelali spalno vrečo z 2 velikima vrečama za smeti, zlepljenima skupaj, tako da nam bo omogočala udobno vstopanje v vrečo, pri čemer bo vse pokrito, razen glave, ki naj bo vedno zunaj vreče, s čimer se izognemo dihanjem hlapov. Da plin doseže vse dele, je priporočljivo, da se slečete, preden greste v vrečo. Nato 30 kapljic CD-ja aktiviramo v stekleni ali porcelanasti posodi brez dodajanja vode in jo damo v odprto vrečo. Osebo nato uvedemo tako, da vrečko dvignemo do vratu in jo z rokami trdno zapremo z notranje strani. Aktivirajte 30 kapljic CD-ja brez vode, vstavite posodo v vrečko, preden greste vanjo goli.

H

KOT SOBA, ZA IZOGIBANJE STIKOM

Protokol v sobi, da se izognete okužbi ali pljučnim boleznim:
Aktiviramo 6 - 12 kapljic glede na velikost prostora v suhem kozarcu, brez dodajanja vode, ki ga postavimo v spalnico, kjer počasi izhlapeva. Njegovo delovanje je zelo učinkovito proti okužbi s partnerjem, če spi zraven vas ali če je v isti sobi več kot 1 otrok. CD pustite približno 2 metra stran od bolne osebe. Bolj kot je prostor vroč, hitreje pride do izhlapevanja. Če želite upočasniti proces izhlapevanja, lahko mešanici dodate žlico vode.
V kozarcu aktivirajte 6 do 12 kapljic CD brez vode. (= 6 do 12 ml CDS)

I


ZA UGRIZE ŽUŽELK IN PIKOV

Pri protokolu I ali protokolu žuželk, lahko za ugrize uporabimo CD (MMS ali CDH), najhitrejši in najučinkovitejši je CDS, če je pri roki. Ker je CDS običajno shranjen v hladilniku, ima to prednost, da takoj zmanjša oteklino.

Postopek: gazo ali robček prepojimo s CDS. Nanesemo ga neposredno na ugriz in pustimo, da se posuši. Preverja se, ali obstaja želo, ki ga je treba izvleči. Postopek lahko ponovimo tolikokrat, kot je potrebno, in ni treba spirati z vodo. Velja tudi za opekline. Ne uporablja se na okluziven način (!)

To se lahko uporablja za vse vrste ugrizov žuželk, ugrizov pajkov ali meduz

J

KAKO IZPIRATI, PROTOKOL USTA

Doziranje: 10 ml CDS v 200 ml kozarcu vode. Sprva izpirajo usta in grgrajo 3- do 4-krat na dan po 3 minute. Kasneje le enkrat na dan. Drugi način je uporaba zobne ščetke, umivanje zob in masaža dlesni. Pri globokih okužbah lahko mešanici dodate 1 ml DMSO (glejte spodaj).

K

KOT KOMPLET, KOMBINIRAN Z DMSO


Protokol uporabe: Pri skoraj vseh kožnih obolenjih, kot so akne, luskavica, ekcem, atletsko stopalo, rane itd. se običajno uporablja tako, da se na kožo nanese aktiviran CD, nato pa DMSO do 10x dnevno, vsako uro. V ta namen 20 ml CDS (20 kapljic aktiviranega CD kot alternativa) zmešamo s približno 50 ml vode v steklenički z razpršilom. Če jih hranite na hladnem in temnem, so te stabilne raztopine obstojne od nekaj dni do enega tedna. Kasneje v majhen kozarec dodamo tri čajne žličke DMSO + eno čajno žličko vode. Ne uporabljajte plastičnih steklenic ABS ali PET ali gumijastih rokavic, ker bi jih DMSO lahko raztopil in prenesel skozi kožo (!).
PE ali HDPE plastenke so v tem primeru pravilne. Nanašamo ga največ 10-krat na dan, s pršenjem po koži, nato z roko vtremo razredčen DMSO. Pri obsežnem zdravljenju se tretirana področja kože menjajo vsako uro. Ta postopek se izvaja 3 dni v tednu, nato pa pustimo koži, da se regenerira preostalih 4 dnevov. Če se na koži pojavi pretirana suhost, je treba raztopini dodatno razredčiti ali v kožo vtreti aloe vero ali deviško oljčno olje, da jo pomirimo. V primeru prekomerne suhosti
z draženjem zmanjšajte odmerek ali prekinite zdravljenje.

V nobenem primeru DMSO ne smemo shranjevati v steklenicah z gumijasto kapalko, saj ga razredči in kontaminira raztopino.

L

KOT PROTOKOL ZA UMIVANJE, KOPANJE

Opis postopka:

Uporablja se popolnoma čista kopalna kad brez mil in drugih kopalnih dodatkov. Uporabimo lahko vodo iz pipe, saj klorov dioksid z oksidacijo odstrani težke kovine. Za zelo občutljive ljudi lahko uporabite zelo vročo vodo, ki jo pustite nekaj minut počivati ​​v kopalni kadi, da običajni klor, ki ga vsebuje, izhlapi.

1. Kopalna kad je dobro očiščena. V vodo vam ni treba dodajati mila ali drugih kemikalij.
2. V kozarcu se aktivira 30-60 kapljic natrijevega klorita (NaClO2) z aktivatorjem HCL 4%, odvisno od količine vode, ki jo porabite. Več kot je vode, več je klorovega dioksida.
3. Napolnite kad z vodo telesne temperature. Ne dodajajte mila, parfuma, šampona ali otroških igrač, poskrbite za dobro prezračevanje kopalnice.
4. Dodajte aktivirani CD v kopalno kad in ga premikajte, da ga dobro porazdelite. Količina vode ne zmanjša količine plina ClO2, ki se sprošča.
5. Kopel naredimo tako, da zmočimo celotno telo, vključno z glavo in lasiščem. V primeru, da pride voda v oči, je skrb odveč, saj v tem razredčenem odmerku CD ni škodljiv.
6. Kasneje lahko dodamo še vročo vodo, saj toplota razširi pore in tako prodre globlje v telo.

M

KOT MALARIJA, Z VISOKIM ODMERKOM

Pri postopku za akutno malarijo pri odraslih po Jimu Humbleju se vzameta dva enkratna odmerka po 15 kapljic aktiviranega CD-ja in drugi odmerek 15 kapljic aktiviranega CD-ja eno do dve uri kasneje. Večina simptomov bi morala izginiti približno tri ure po drugem odmerku. Če simptomi ne izginejo, nato vsako uro nakapate tri kapljice. V primeru slabosti se odmerek zmanjša. Zdravljenje sledi, vendar ne z več kot tremi kapljicami na uro. Pri otrocih dajemo do eno kapljico na vsake štiri kilograme telesne teže.

Če po tem posegu bolnik še naprej zboli, potem ne bo zaradi malarije, temveč zaradi druge bolezni. Denga se pogosto zamenjuje z malarijo, obe prenaša komar, a medtem ko je malarija parazit, je denga virus in ustrezen protokol je protokol F (star pogost protokol CDS 115).

Lahko se uporabi tudi naprednejši alternativni protokol, ki ne povzroča bruhanja, kot je lahko v primeru klasičnega protokola.

Napredni protokol za malarijo
Če je odrasli bolnik močno oslabljen:
● 8 ml CDS v prvem odmerku
● 5 ml CDS v drugi uri
● 5 ml CDS v četrti uri
● 6 ml CDS v šesti uri
● 8 mL CDS v osmi uri
● 8 ml CDS… Med spanjem

Skupaj na dan: 40 ml
Simptomi malarije bi morali po tem protokolu izginiti le za en dan. Če vročina ob koncu dneva ne popusti, povečajte zadnji odmerek na 10 ml. Naslednjih nekaj dni jemljite protokol C do popolne remisije. Za dojenčke: 4 dnevni odmerki po 1 ml CDS vsake 3 ure. Po potrebi povečajte še za dva ml. Za otroke: 5 dnevnih odmerkov po 1 ml z vodo vsaki 2 uri. Ponavljati 3 dni.

N

KOT OFTALMOLOŠKO / NAZALNO SREDSTVO

Protokol O ali oftalmološki / nosni protokol je sestavljen iz izdelave kapljic za oftalmološko ali nosno uporabo, postopek pa je naslednji:
Mešajo se v majhni steklenički s polietilensko kapalko (polietilen (PE) je trši od gume).

50 ml fiziološkega seruma
5 ml CDS
3 ml DMSO (70%)
Vsaki dve uri nakapajte pet kapljic na prizadeto oko (ali nos)
Kapljice za oči in nos bodo shranjene v temnem in hladnem prostoru, s 100% učinkovitostjo pa bodo trajale približno tri dni. Pozneje se hitro zmanjšajo, zato je priporočljiva ponovna priprava. Nevarnosti okužbe ni, ker gre za razkužilno tekočino, njena učinkovitost z dnevi preprosto upada.

O

KOT PARAZITI, INTENZIVNI PROTOKOL

Opomba: pri tem zdravljenju se ne uporabljajo sistemska antiparazitska zdravila, ki jih absorbira rope-300dpi_1024x608body. Za to je boljši Zapper višjega cenovnega razreda, kot je Biotrohn®, saj odpravlja parazite v krvi brez zastrupitve. Ta protokol je zaradi trajanja in doziranja zasnovan tudi za uporabo pri otrocih, ne da bi povzročil prekomerno toksično obremenitev krvi in telesa. Mebendazola ne smemo zamenjevati z albendazolom (albenza), ki je sistemski in zahteva recept. Če v krvi opazite očitno infestacijo s paraziti, se posvetujte z zdravnikom, da to potrdi in šele nato uporabite sistemska sredstva za razglistenje, ki se bodo po presoji zdravnika absorbirala v kri. Blagovne znamke teh sredstev proti glistam se v vsaki državi razlikujejo, zato je v tem protokolu uporabljena glavna kemična učinkovina. O blagovni znamki se posvetujte s svojim farmacevtom.


1. dan
● Pirantel pamoat (enkratni jutranji odmerek) 10 mg/kg, v enkratnem odmerku skupaj z nekaj tekočine. V tekoči obliki vsebuje 5 ml žlička 250 mg (za 60 kg tri 5 ml žličke). V obliki tablet vzemite 3 tablete na 60 kg.
● Diatomejska zemlja (dva odmerka). Desertna čajna žlička dvakrat na dan med obroki, po možnosti s tekočino. Zjutraj in popoldan.

2. dan
● Mebendazol (dva odmerka) 100 mg vsakih dvanajst ur. Ena tableta zjutraj in ena zvečer.
● Diatomejska zemlja (dva odmerka). Desertna čajna žlička dvakrat na dan med obroki, po možnosti s tekočino. Zjutraj in popoldan.
● Klistir. Potrebna dodatna oprema: 2-litrski klistir.

3. dan
● Ricinusovo olje, dve žlici (iz lekarne pretočeno) na tešče.
● Mebendazol (dva odmerka) 100 mg vsakih dvanajst ur. Ena tableta zjutraj in ena zvečer.
● Diatomejska zemlja (dva odmerka). Desertna čajna žlička dvakrat na dan med obroki, po možnosti s tekočino. Zjutraj in popoldan.
● Klistir.

4. dan
● Mebendazol (dva odmerka) 100 mg vsakih dvanajst ur. Ena tableta zjutraj in ena zvečer.
● Diatomejska zemlja (dva odmerka). Čajna žlička sladice dvakrat na dan ob obrokih, najbolje tekočine. Zjutraj in popoldan.
● Klistir.

5. dan
● Pirantel pamoat (enkratni odmerek) 10 mg / kg. dajemo v enem odmerku skupaj z nekaj tekočine. Pri tekoči obliki vsebuje 5 ml žlička 250 mg (za 60 kg tri 5 ml žličke). V obliki tablet vzemite 3 tablete na 60 kg.
● Diatomejska zemlja (dva odmerka). Desertna čajna žlička dvakrat na dan med obroki, po možnosti s tekočino. Zjutraj in popoldan.
● Klistir.

6. dan
● Ricinusovo olje, dve žlici (iz lekarne pretočeno) na tešče.
● Mebendazol 100 mg vsakih dvanajst ur. Ena tableta zjutraj in ena zvečer.
● Diatomejska zemlja. Desertna čajna žlička dvakrat na dan med obroki, po možnosti s tekočino. Zjutraj in popoldan.
● Klistir.

7. dan
● Mebendazol: 100 mg vsakih dvanajst ur. Ena tableta zjutraj in ena zvečer.
● Diatomejska zemlja. Desertna čajna žlička dvakrat na dan med obroki, po možnosti s tekočino. Zjutraj in popoldan.
● Klistir.
8. dan
● Mebendazol: 100 mg vsakih dvanajst ur. Ena tableta zjutraj in ena zvečer.
● Diatomejska zemlja. Desertna čajna žlička dvakrat na dan med obroki, po možnosti s tekočino. Zjutraj in popoldan.
● Klistir.

9. do 18. dan (prvi mesec)
● Ricinusovo olje, dve žlici (z okusom iz lekarne) na tešče. Ponoviti ga je treba glede na potrebe vsake osebe. Izbrišite v primeru neprekinjene driske.
● Diatomejska zemlja. Desertna čajna žlička dvakrat na dan, z obroki, po možnosti s tekočino. Zjutraj in popoldan.
● Poparek neema (Azadirachta Indica) (9 dni). Tri zvrhane čajne žličke čaja v enem litru vode. Pustite vreti 5 minut in pijte ves dan. Uporabite lahko tudi kapsule Neem, saj je poparek zelo grenak.
● Klistirajte na čim bolj kontinuiran način.

9. do 18. dan (drugi mesec)
● Ricinusovo olje, dve žlici (z okusom iz lekarne) na tešče. Ponoviti ga je treba glede na potrebe vsake osebe. Izbrišite v primeru neprekinjene driske.
● Diatomejska zemlja. Desertna čajna žlička dvakrat na dan med obroki, po možnosti s tekočino. Zjutraj in popoldan.
● Infuzija Epazota (Chenopodium Ambrosioides) (3 dni). 1 ali 2 žlici listov na 1 liter vode kuhamo 10 minut, pustimo stati in precedimo. Pijte 1 skodelico na prazen želodec 3 dni zapored
● Preostale dni na prazen želodec zaužijte gel aloe vere s sokom ali vodo.
● Klistirajte na čim bolj kontinuiran način.

9. do 18. dan (tretji mesec)
● Ricinusovo olje, dve žlici (z okusom iz lekarne) na tešče. Ponavljati jih je treba glede na potrebe posamezne osebe. Izbrišite v primeru neprekinjene driske.
● Diatomejska zemlja. Desertna čajna žlička dvakrat na dan med obroki, po možnosti s tekočino. Zjutraj in popoldan.
● Neem poparek. Za 9 dni ali alternativno antiparazitsko infuzijo.
● Klistirajte na čim bolj kontinuiran način.
● Če po tretjem mesecu paraziti ali velike količine sluzi še vedno izhajajo, lahko nadaljujete s protokolom od prvega meseca naprej.

19. do 30. dan (počitek).

Neželeni učinki mebendazola so na splošno redki zaradi njegove slabe absorpcije. Lahko povzroči slabost, bruhanje, bolečine v trebuhu in drisko.
Običajno ti učinki nastanejo zaradi sproščanja toksinov iz samega parazita, ko umre. Zelo učinkovito ga dajemo z majhno bučko analno 10 ml razredčimo v malo tople vode, vnesemo v danko, od koder pride v debelo črevo in pustimo delovati čez noč. Še posebej je indicirano v primeru oksiuraze. Ne deluje s CD-jem ali CDS-jem.

Mebendazol (Vermox) ne deluje s klorovim dioksidom :
Mebendazol (Vermox), če medsebojno delujete z:
Tagamet
etotoin
Penicilin
Zitromaks
amoksicilin
mefenitoin
karbamazepin
flagyl

Najpomembnejša interakcija z zdravilom Vermox (mebendazol) je Flagyl (metronidazol). To je zelo pomembno! NE vzemite/dajte mebendazol in metronidazol skupaj. Če se uporabljata skupaj, lahko povzročita Stevens-Johnsonov sindrom, ki je lahko zelo resen. s.

Lomilec kamnov: 'Lepidium latifolium' ( DRAGUŠA ) iz listov lahko pripravite več poparkov na dan. Lepidium Latifolim odstranjuje oksalate, ki so omenjeni ostanki kalcija.

Obstajajo tudi v kapljicah. Sledite navodilom na embalaži: odrasli 20-25 kapljic, starejši otroci 15 kapljic in malčki 7 kapljic.
Neem (indijska melija): pripravimo čaj iz listov, 1 čajno vrečko v 1 litru vode (če je treba dodamo stevijo, ker grenči). Uporabite lahko tudi kapsule Neem.
Ricinusovo olje: 1 čajna žlička za mlajše otroke, 2 čajni žlički za starejše otroke. Druga možnost je jemanje ricinusovega olja v kapsulah.
Izotonična morska voda:
Zmešajte 1 del morske vode s 3 deli mineralne vode.
Teža do 14 kg: 10 ml. morska voda + 30 ml. mineralna voda.
Teža 14-23 kg: 20 ml. morska voda + 60 ml. mineralna voda.
Teža 24-35 kg: 30 ml. morska voda + 90 ml. mineralna voda.
Teža nad 35 kg: 50 do 150 ml. morska voda + 150 do 450 ml. mineralna voda.
Kadar je mogoče dati več morske vode, pomešane z vodo (3-krat na dan ali več).
potrebnih je več mineralov.

P

KOT OPEKLINE

Obstajata dva načina za zdravljenje: če gre za hudo opeklino, je bolje, da CDS 0,3% (3000 ppm) nanesete neposredno na opeklino kot pršilo. Olajšanje običajno občutimo takoj po nanosu.

● Lahko tudi namočite prtiček v CDS in ga pustite nanesenega na predel. Prednost tega načina je, da ga lahko večkrat ponovimo in ga kasneje ni treba prati, saj ne povzroča kemičnih opeklin zaradi pH.

R

KOT REKTALNO, Z GUMBKOM

Dodamo 6 ml CDS (ali šest aktiviranih kapljic) v kozarcu vode in 150 ml vode pri telesni temperaturi. Absorbira se z žarnico, ki odstrani zrak iz notranjosti, na konico pa se nanese vazelin ali mazalna krema. Nato se vnese v rektum, pri čemer se gumb popolnoma izprazni. Tekočina se zadrži približno tri minute pred izpraznitvijo.
Ta protokol je optimalen pri analnih razpokah, hemoroidih, predvsem pa pri raku prostate, kjer se uporablja po vsakem odvajanju. Gre za preprost protokol brez stranskih učinkov, a zelo učinkovit.

S

KDOR JE OBČUTLJIV, DOZIRANJE ZELO MALO PO MALO

Protokol S ali protokol Sensitive je namenjen ljudem, ki ne morejo zaužiti CDS na enak način kot večina.

CDS se uporablja, ker je bolj znosen in ker ima manj stranskih učinkov.

Za to se uporabi 1 ml CDS za 500 ml vode, razdeljene v prvem dnevu. Drugi dan uporabimo 2 ml CDS v 1 l vode. Če ni zastojev (in običajno jih ni), lahko odmerek vsak dan povečate na 1 ml več na liter, dokler ne dosežete 10 ml CDS na liter vode.

To so najpomembnejši protokoli. Več informacij dobite v rubriki knjige ali na forumu www.saludprohibida.com

Opozorilo

Imejte v mislih; rezultati so le ocene eksperimentalnih raziskav na prostovoljcih. Ne predstavljajo nobenega medicinskega nasveta ali recepta. Nikomur ne priporočamo .... za katero koli specifično stanje ali bolezen.


Prevedel un uredil: N.K., december 2022

 

>DOMOV<