Holist.eu - 1. slovenski holistični portal
Prva stran > uvod >
 
Cesium Chloride / DMSO Protocol (i.e. the Essense of Life Protocol)

Protokol, ki zelo dobro deluje skupaj z kemoterapijo, saj slednja preprečuje otekanje, ki je značilno za ta način zdravljenja raka. Je zelo fleksibilen, saj se ga da uporabljati tudi pri pacientih, ki se ne morejo hraniti na običajen način. V teh primerih je DMSO tista snov, ki omogoča prehod cezijevega klorida skozi kožo. Omogoča tudi zdravljenje na domu. Še ena dobra plat tega zdravljenja je svetovanje prodajalca glede načina uporabe. Tukaj je spletni naslov: http://www.essense-of-life.com/
Največkrat se ga uporablja pri bolnikih s kostnim rakom, ali pa ko so ti na kemoterapiji. Terapija s cezijevim kloridom učinkuje takoj in tumorji hitro zginevajo. Hitro prežene tudi bolečine.
Dobra plat te terapije je tudi dosti manj stroga dieta, kot je to pri drugih, saj cezijev klorid in kalij rakastim celicam preprečujeta dostop do glukoze, zato bolniki lahko pojedo več močnejše hrane. Zelo pomembno pri bolnikih, ki trpijo zaradi podhranjenosti (cachexia).
Nova odkritja omogočajo, da se ta terapija lahko uporablja tudi v primerih, ko značilno začasno otekanje tumorja lahko onemogoči odvijanje vitalnih procesov v telesu. Že prej sem omenil kemoterapijo, odkrili pa so tudi druge naravne snovi, ki te stranske učinke preprečijo.
Cena:
Na začetku 500 - 700 EUR, kasneje pa 250-350 EUR

Cel protokol v angleščini: http://www.cancertutor.com/Cancer/Alkaline.html

 

 

 
>DOMOV<