Holist.eu - 1. slovenski holistični portal
Prva stran > Alojz Ihan

Gospod dr. Alojz Ihan, zakaj si ne prislužite nagrado v višini 1 milijona evrov?

Verjetno je že vsakdo slišal trditve nekaterih, predvsem na protivladnih demonstracijah in na družbenih omrežjih (pa tudi v mojih javljanjih), da obstoj novega korona virusa SARS-CoV-2 znanstveno ni dokazan (po Kochovih oz. Riversovih postulatih). Vse do zdaj opravljene raziskave glede „izolacije“ novega virus v povzetku pravijo, da OBSTAJA VERJETNOST, DA NOVI VIRUS POVZROČA COVID-19. Prav tako povedo, da niso opravili kontrolne raziskave. To slednje pomeni, da tisto, kar naj bi izolirali, se ne nahaja tudi pri vzetem vzorcu s strani zdrave osebe. Brez kontrole ne more obstajati nobena tovrstna znanstvena raziskava.

Poznano je tudi dejstvo, da je pred leti nemški mikrobiolog Stefan Lanka razpisal nagrado v višini 100.000 eur, ki jo lahko prejme tisti, ki nedvomno dokaže obstoj virusa ošpic. Nek zdravnik je bil mnenja, da to lahko dokaže, vendar neuspešno. Kljub temu je nagrado zahteval in to na sodišču. Pravdo je na koncu izgubil. Torej tega virusa ni nihče dokazal.

Zdaj pa je nemški novinar in evangeličanski pastor Samuel Eckert razpisal nagrado v višini 1 milijon evrov tistemu, ki nedvomno dokaže obstoj virusa SARS-CoV-2, torej po vseh znanstvenih postopkih dokazovanja. Do zdaj se za to nagrado nihče ne poteguje.

Moje vprašanje zastavljeno najbolj znanem slovenskemu mikrobiologu in infektologu, ki redno nastopa v slovenskih medijih in ki ga Zdravniška zbornica Slovenije vedno uporabi, kadar je treba utišati agnostike med zdravniki glede korona krize: Gospod dr. Alojz Ihan, zakaj si ne prislužite nagrado v višini 1 milijona evrov? Ne morete ali nočete?

https://m.thebl.com/us-news/millionaire-offers-1-2-m-reward-to-anyone-providing-an-isolated-sample-of-the-covid-19-virus.html


N.K., maj 2021

>DOMOV<