Holist.eu - 1. slovenski holistični portal
Prva stran > MMS

MMS Protokol - Priprava

Standardni MMS Protokol

 Opomba: Upoštevajoč spodnja navodila, imejte vedno na umu sledeče. Vedno aktivirajte MMS (Čudežni Mineral) kapljice z eno izmed prehrambenih kislin, bodisi je to čisti sok sveže iztisnjene limone ali limete, bodisi je to citronska kislina (da bi naredili raztopino citronske kisline, dodajte 1 jedilno žlico citronske kisline in 9 jedilnih žlic čiste vode. To raztopino potem shranite v neprodušno zaprti steklenički). Vedno uporabite 5 kapljic ene izmed pravkar naštetih kislin na 1 kapljico Čudežnega Minerala (MMS), rahlo premešajte v praznem, suhem, steklenem kozarcu in nato počakajte 3 minute. Zatem dodajte 1/3 do 2/3 (na velikost kozarca, ponavadi je to 2 dcl kozarec) vode ali soka, ki ne vsebuje C vitamina in to popijte. (Čakalni čas 3 minute lahko podaljšate tudi do 10 minut in zatem, ko ste dodali vodo ali sok, ki ne vsebuje C vitamina, lahko počakate tudi do 1 uro, preden to pripravljeno tekočino popijete).


1. Vsi protokoli za uživanje Čudežnega Minerala (MMS) se začnejo z največ 1 ali 2 kapljicama Čudežnega Minerala. Nikoli ne začnite z več kot 1 ali 2 kapljicama. Osebe, ki so zelo bolne in/ali občutljive, naj raje začnejo s 1/2 kapljice. Aktivirajte kapljice po zgornjih navodilih.


2. Če se boste zatem, ko ste popili pripravljeno raztopino, počutili OK, to je, ne da bi občutili rahlo vrtoglavico ob prvem zaužitju, lahko ob naslednjem zaužitju povečate dozo na 2 kapljici Čudežnega Minerala. Popijte 2 dozi na dan, eno zjutraj in eno zvečer. Z vsakim zaužitjem povečajte dozo za eno kapljico Čudežnega Minerala. Če/ko opazite vrtoglavico, potem pri naslednjem zaužitju zmanjšajte dozo za 1 kapljico Čudežnega Minerala. Če opazite močno drisko, zmanjšajte dozo Čudežnega Minerala za 2-3 kapljice. Če/ko zmanjšate dozo Čudežnega Minerala, potem to isto, zmanjšano dozo užijte vsaj 1x do 2x, preden spet povečate dozo Čudežnega Minerala na količino, ki je povzročila vrtoglavico ali morda celo drisko.


  Opomba: Če opazite drisko ali če pride do bruhanja, to NI slab znak. Vaše telo enostavno izloča strupe in se na tak način čisti. Vsi, ki so osebno izkusili bruhanje ali močno drisko (driska in bruhanje NI pravilo ob zaužitju MMS-a, temveč le redka izjema, do katere pride v primerih, da je bila zaužita prevelika doza MMS-a), pravijo, da so se zatem počutili veliko bolje.
Če pride do driske, vam NI potrebno jemati nikakršnega zdravila ali pripravka proti driski. Driska je v tem primeru naraven so-pojav čiščenja telesa in bo izginila tako hitro, kot je prišla, torej, ne bo trajala dolgo. To pravzaprav niti ni klasična driska, saj se telo, kot smo že pravkar navedli zgoraj, samo čisti. Zatorej driska v primeru zaužitja prevelike količine MMS-a NI posledica bakterij ali virusov. Ko bo telo izločilo strupe iz telesa, bo tudi driska izginila sama od sebe.


3. Nadaljujte s protokolom, ki je naveden pod številko 2 zgoraj, toliko časa, dokler ne dosežete količine 15 kapljic Čudežnega Minerala 2x na dan, ne da bi ob tem občutili kakršnokoli vrtoglavico. Ko dosežete to stopnjo, povečajte uživanje 15 kapljic Čudežnega Minerala na 3x dnevno. Uživajte raztopino Čudežnega Minerala 3x dnevno po 15 kapljic, vsaj 1 teden in nato zmanjšajte dozo Čudežnega Minerala na 4 do 6 kapljic 1x NA TEDEN - za starejše ljudi, ter 4 do 6 kapljic 2x NA TEDEN za mlajše ljudi.


  OPOMBA: Ko ste zaključili s protokolom, navedenim v 3. koraku, bo večina škodljivih virusov, bakterij in plesni izločena iz vašega telesa. Vaše telo bo čisto. Ni vam več potrebno skrbeti o tem, da morda v sebi hranite nakopičeno količino škodljivih mikroorganizmov. Diabetes bo izginil, zatorej vam ni potrebno več skrbeti glede sladkorja. Ne bo vam več potrebno skrbeti o tem, da bi vaša trebušna slinavka prekomerno delovala in s tem povzročala takoimenovane inzulinske šoke. Prav nasprotno, trebušna slinavka bo izločala ravno dovolj inzulina, da bi uspešno izravnala količino sladkorja v krvi (po zaužitju sladkarij ne boste več občutili zaspanosti in utrujenosti). Vaše telo bo tako spet postalo sposobno vsrkati vse vitamine in minerale in mnoga druga hranila, ki jih vse doslej morda ni zmoglo vsrkavati. S časom naj bi se počutili vedno bolje in bolje. NIKAKOR ne prenehajte jemati Čudežnega Minerala.


  Za otroke: MMS Protokol je za otroke praktično enak. Začnite z 1/2 (pol kapljice) kapljice Čudežnega Minerala. Če se morda sprašujete, kako zaužiti le pol kapljice, naj povemo, da je to zelo enostavno. To storite tako, da, ko ste v suh, steklen kozarec kapnili 1 kapljico Čudežnega Minerala in mu dodali 5 kapljic sveže iztisnjenega limoninega soka, ter nato to rahlo pomešali (enostavno potresete kozarec, da se vsebina premeša - ni potrebno mešati z žlico) in pustili stati 3 minute, ter po 3 minutah dodali vodo v kozarec (vode dodajte za 1/3 do 2/3 velikosti kozarca), enostavno odlijte polovico vsebine kozarca in to naj otrok nato izpije.
  Potem z vsakim naslednjim zaužitjem Čudežnega Minerala, ki ga ponudite otroku, povečajte dozo za 1 kapljico, toda nikoli ne presežite količine 3 kapljic Čudežnega Minerala na 11.4 Kg telesne teže otroka. Pri dojenčkih ter pri zelo majhnih otrocih začnite s 1/2 (pol kapljice) Čudežnega Minerala in nato zmerno povečujte dozo na največ 1 do 2 kapljici Čudežnega Minerala, toda nikoli več kot to.
  Vzemimo primer, da date otroku zjutraj 1/2 (pol kapljice) Čudežnega Minerala. Potem enostavno počakajte do popoldan, ko mu spet date 1 kapljico in nato naslednje jutro 2 kapljici Čudežnega Minerala. Če dete ali otrok postane vrtoglav, počakajte dodatno urico ali dve, preden mu spet ponudite naslednjo dozo, ki pa naj bo zato manjša od prejšnje (s tem se izognete vrtoglavici, saj ste zmanjšali dozo). Nato otroku dajajte zmanjšane doze toliko časa, dokler otrok ne zmore tolerirati močnejše doze, vendar NIKAKOR ne prenehajte s protokolom, naj otrok nadaljuje z uživanjem Čudežnega Minerala.
- Jim Humble

 

N.K.

 

 

>DOMOV<