Holist.eu - 1. slovenski holistični portal
Prva stran > inhalacija sode bikarbone

 

Inhalacija raztopine sode bikarbone zdravi pljuča pri kovid bolnikih (ADRS)

Glede na članek, objavljen v Journal of Clinical Intensive Care and Medicine, je po poročanju prišlo do znatnega izboljšanja pri bolnikih z ARDS (Adult Respiratory distress Syndrome) pri odraslih, če so vdihavali natrijev bikarbonat ali sodo bikarbono.

P. Ragavan podrobno opiše tri preproste načine vdihavanja sode bikarbone za zdravljenje simptomov koronavirusa.

ALKALIZACIJA Z INHALACIJO SODE ZA KOVID-19.

Celice so osnovni gradniki vseh živih bitij. Povprečno človeško telo sestavlja približno 30 milijard celic. Telesu zagotavljajo strukturo, hranila pretvorijo v energijo in opravljajo posebne funkcije. V našem telesu je približno 200 vrst celic in to so: matične celice, rdeče krvne celice, bele krvničke, trombociti, živčne celice, mišične celice, kostne celice, kožne celice, maščobne celice itd. Cilj te študije je bil preprečiti vdor koronavirusa COVID-19 v ciljne celice z dvigom pH v dihalnih poteh z inhalacijo natrijevega bikarbonata (4,2 % koncentracija). Članek obravnava zdravljenje štirih bolnikov na mehanskem prezračevanju zaradi pljučnice COVID-19. To zdravljenje so uporabili v bolnišnici Uniontown, Uniontown, PA, ZDA.

Štiri bolnike smo v 2 do 5 dneh ozdravili z inhalacijo natrijevega bikarbonata (sode bikarbone). Na podlagi zgornjega zdravljenja predlagam preprost načrt inhalacije sode bikarbone. Ta načrt je za primere COVID-19 z blago do zmerno resnostjo.

Koronavirus uspeva v kislem okolju. Ne more pa preživeti, če je vrednost pH 8,0 ali več. Zgornje načelo se uporablja pri zdravljenju.

Parna inhalacija

Najprej v kotličku zavremo 100 ml destilirane vode in v njej raztopimo 4,4 grama (0,88 čajne žličke) sode bikarbone. Ta raztopina bo imela vrednost pH približno 8,4. Na kotliček pritrdite cev. Vdihnite hlape skozi usta in izdihnite skozi nos. To je treba inhalirati približno 4 minute, 3 krat na dan.

Če imate nebulizator (uparjalnik), je to mogoče storiti zelo enostavno. Nebulizator pretvori tekoče zdravilo v meglo. Najprej zmerno segrejte 100 ml destilirane vode in 4,4 grama sode bikarbone. Nato tekočino ohladimo na sobno temperaturo. 10 ml te tekočine prenesite v razpršilec. Nato vklopite razpršilec in vdihujte paro. To je treba početi 3 -krat na dan.

Podobno prejšnjemu načinu je, da raztopino sode bikarbone pri pH 8,4 vdihujemo preko razpršilca, saj vpliva na vse celice v dihalnih poteh.

Dodatki

Priporočljivo je, da vzamete 3 tablete aspirina na dan (eno zjutraj, eno popoldne in eno zvečer), saj ima aspirin protivirusne lastnosti in zavira strjevanje krvi. Ozdravitev lahko pričakujemo v 2 do 3 dneh.

Upam, da bodo tukaj navedene informacije koristne.

Najboljše želje. P. Raghavan.

To je rentgenska slika enega od pacientov.

Na levi strani so pljuča z značilnimi infiltrati pred uporabo inhalacije, na desni sliki pa je vidno izbolšanje po končanem zdavljenju.

Vir: https://www.heighpubs.org/jcicm/jcicm-aid1029.php

 

N.K., september 2021


>DOMOV<