Holist.eu - 1. slovenski holistični portal
Prva stran > rak > DCA > DCA4

Sarkoidoza in DCA

Gasilca poročata o neverjetnem izboljšanju glede sarkoidoze zaradi jemanja DCA

Je DCA novo zdravilo za bolezen 9/11*?

*posodobljeno s strani Vincea, preko el.pošte, 24. December 2008:

" SEM POPOLNOMA OZDRAVLJEN, BREZ NIKAKRŠNIH SIMPTOMOV ."

Dodatni email, 9. January 2009:

Pozdravljen Toni, jemal sem B100 complex skupaj s serrapeptase. Ta drugi je encim sviloprejke, ki požira mrtve beljakovine in brazgotinasto tkivo. Verjetno zaradi tiamina v B100 complexu nisem imel nobenih napadov. Vince!!! PS., rezultati testiranj so krasni in čutim, da sem v remisiji, kar se tiče pljuč in sklepov, sarkoidoza mi je pustila liso na levem ventriklu in na desnem krilu blokado, ki je označena z 1.stadijem bolezni srčne elektrike. V mojem primeru je DCA odigral čudežno vlogo. Veliko sreče...

*bolezen neznanega vzroka, ki se je pojavila po napadih na newyorške dvojčke l. 2001

Neodvisno poročilo:
6. januarja 2008 sem prejel email od osebe "GB":

"Pozdravljeni,... poznam 3 osebe, ki so uspešno jemali DCA... še ena oseba . ni imel raka, imel pa je tvorbe v pljučih, ker je prej bil gasilec. DCA je deloval in tisto je izginilo. Še nikoli ni zgledal tako dobro in tudi počuti se krasno. Pozdrav,GB"

Opazili smo, da v spletni klepetalnici le malo oseb objavlja rezultate. Kljub temu imamo dokaj veliko število poročil od ljudi, ki so nas direktno kontaktirali. Z namenom, da vam pomagamo, sem na tej strani objavil nekaj poročil rakavih bolnikov in njihovih najbližjih. 13. November 2007.

Email, 17. August 2010. To se nanaša na odličen odziv otroka z rakom na možganih, kombinirano zdravljenje. DCA se ni uporabljal. To je ta email:

Pozdravljen, Jim!

Za zdravljenje astrocytoma tumorja na možganih 6 letnega otroka, so uporabili naslednje izdelke:

Earth's Aloe
First Elements
MMS
NAC
Zynergy

Tumor je izginil v roku 4 mesecev.

Telefonski pogovor, 5. August 2010. Bolnik z rakom na žolčevodu se je zdravil z DCA, rezultati so odlični. Zdi se, da je DCA uspešen za zdravljenje raka na žolčevodu
Email, julij 2010. izvedel sem, da 2 rakava bolnika, ki uporabljata glucosaminyl muramyl dipeptide

skupaj z DCA , uspešno okrevata.

Telefonski klic, 17 .Junij 2010. Ženski, ki je imela rak na pankreasu (trebušna slinavka), so prognozirali še kakih 5 mesecev življenja. Njen marker CA 19-9 je bil 2200. Zdravila se je z gemcitabine in DCA. Sedaj, leto in pol kasneje, je zelo aktivna, dela na vrtu, marker je padel na 187.

Telefonski klic, 28. Maj 2010. Slišal sem za mladega moškega, ki je imel sarkom. Vic, podpornik spletne strani DCA je srečal tega mladeniča Matta (ni pravo ime), ki je bil v invalidskem vozičku. Pogovoril se je z Mattom in ta je privolil v zdravljenje z DCA. Zdravniki so mu nameravali amputirati obe nogi, testise in spodnji del trebuha. Vic je za Matta uvedel vegetarijansko popolnoma alkalno prehrano ter DCA, DMSO in zeleni čaj topično na mesto, kjer so se nahajali tumorji v obliki cvetačnih cvetov. Že po nekaj dnevih nanašanja mešanice DMSO-DCA-zeleni čaj se je Mattovo stanje izredno izboljšalo. Sedaj pa se zdi, da je večina raka že izginila! Slišal sem, da je na dvorišču pričel nabijati nogometno žogo, pred kratkim pa ga je njegova punca odpeljala na počitnice. Upam, da bom kmalu izvedel vso zgodbo.

Email 10. Junij 2010. "Zdravo, Jim. Matt je uporabljal DCA tudi oralno, skupaj z mrzlim zeliščnim čajem - 4 dni, nato 2 dni pavze. Rezultati so bili takojšnji, ko je pričel uporabljati mešanico na koži. Že tri mesece se sprošča na Havajih. Je sveže sadje in organsko pridelano zelenjavo ---alkalno...

Telefonski klic, 28. Maj 2010. Slišal sem za 58 letnega pacienta, ki ima cholangio karcinom, z metastazami na jetrih. DCA je dosegel fantastičen uspeh. Zaradi metastaz, ga niso operirali. Ženska je bila na tem, da umre. Po 45 dnevih jemanja DCA, so vse lise na jetrih izginile , primarni tumor pa se je zmanjšal za 80%.

Email, 17. April 2010
"Pozdravljen, Jim.......Neverjetne novice! Po 4 mesecih posta z DCA, se je *** odločil, da bi bilo verjetno pametno, da opravi še dvomesečno kuro z DCA, preden gre na pregled z magnetno resonanco. Še pred tremi in pol leti so mu povedali, da mu ni pomoči, sedaj pa je popolnoma brez raka! Zdi se, da je tumor umrl in da ni več aktiven. MR poročilo " Ne obstaja dokaz o obstoju tumorja", kar pomeni, da je velik tumor v možganih izginil.

Lahko, da je to posledica tudi kake kombinacije zdravljenj, toda zagotovo lahko rečemo, da je DCA odigral pomembno vlogo.

Hvala za vaš trud in pomoč!"
(Kasneje sva se pogovarjala po telefonu. Bolnik je bil zadnjič na kemoterapiji 2007. Torej je bil DCA pomemben element. Kemo je bila mešanica cisplatina in etoposidea. Poleg tega je pil veliko kave in čaja ter dodatke kalcija. Na enem očesu je izgubil vid, kar je bila posledica obsevanja, saj je poškodovalo vidni živec)

Email 8. April 2010

Pozdravljeni! Zadnjič sem srečala gospo, ki je bila na kemoterapiji. Skupaj z njeno hčerjo sta se odločili, da poizkusijo DCA. Kljub temu, da gospa ni mogla prenehati s kajenjem, je njen pljučni rak prešel v remisijo, predvsem zahvaljujoč DCA. Ker so zdravniki vedeli, da jemlje DCA, niso mogli zaključiti nič drugega, kot da je to posledica DCA. Čeprav je gospa tudi diabetik, ji je nekako uspelo pljučni rak spraviti v remisijo.

Email, 30. Marec 2010

rad bi vam tudi povedal, da je eden izmed mojih pacientov s sekundarnim rakom na prostati. PSA se ne da izmeriti, kar je kar neverjetno!!

Email, 11. Januar 2010

Mr. Tassano.
Rad bi vas seznanil, da je zadnje skeniranje mojega očeta pokazalo, da tumor ne raste več. Preden je pričel jemati DCA, se je tumor stalno povečeval. Zdravnik je rekel, da še NIKOLI NI VIDEL, da bi se tumor tako upočasnil...

Email, 14. December 2009

Pozdravljen Jim,

... z DCA sem pričel februarja, ko se je PSA podvojil manj kot v šestih tednih. DCA sem povečal z 10mg/kg/dan na 15mg/kg/dan, PSA se je zmanjša z 3,9 to 3,46. na žalost ne morem še potrditi, da je do tega upada prišlo zaradi DCA ali ADT3. Upam, da bom kasneje to lahko dokazal, če se bo moja situacija umirila ali če bo PSA nadaljeval z upadanjem.

Email, 15. September 2009
Pozdravljen, Jim! Od zadnjega ažuriranja podatkov je minilo 6 mesecev. Rad bi vam povedal, kako... napreduje. Velik tumor v možganih se še naprej zmanjšuje, je neaktiven ali speč. To je precej nenavadno, če so mu še na začetku 2007 dajali zgolj še 6 mesecev življenja. DCA&MMS je edina terapija, ki smo jo uporabili pri njem, po koncu kemoterapije poleti 2007. seveda ne bomo nikdar mogli z gotovostjo reči, kaj je zaustavilo rast njegovega grdega tumorja, ali je to posledica kemoterapije, ali kemo+DCA, ali DCA+MMS, toda nekaj zagotovo deluje. Lahko da je to posledica dolgih molitev. Zahvaljujemo se bogu in hvaležni smo vam, ker pomagate ljudem v takih hudih situacijah.
.....................se je odločil, da stori premor pri jemanju DCA, zaradi stranskih učinkov, toda z MMS nadaljuje. Nadaljevali bomo z opazovanjem statusa raka, po potrebi pa bomo zopet nadaljevali z DCA.

Velika hvala!

Email 6. September 2009 "Po 11 kemoterapijah, po operaciji tumorja na črevesu (4. stadij), je bil moj marker okrog 4,2. Po tem ko sem pričel z jemanjem DCA vsak drugi dan, dva tedna, je marker padel na 2,1"
Email, 23. August 2009. "*** je res že precej boljša. Kašlja dosti manj, v pljučih se tekočina ne nabira več.

In 22. Junij 2009 "Opazili smo razliko takoj, ko ga je pričela jemati. Imela je bolečine v pljučih, kar je pomenilo, da so tumorji pričeli razpadati. Verjetno se je proces odmiranja tumorja pospešil. Je na IPT in na C vitaminu. Je v 4. stadiju in tumorji so se razširili po zg. delu trupa, predvsem na prsih. Dihanje je oteženo, saj so tumorji zaradi razpadanja pričeli otekati. Ko je pričela jemati DCA, se je stanje poslabšalo. To je trajalo kaka dva tedna. Nato pa se je dihanje izboljšalo. Niso jo še slikali s PET, toda mi vemo, da gre zadeva v pravi smeri."

Rak na dojki se je razširil na pljuča

20. Julij 2009. Uploaded a great DCA metastatic colon cancer story. Laurine Kress gives the full story. Link.

Email, 30. Junij 2009. ".Kar se tiče DCA, ki ga je jemal moj 88 let star oče.... Zdi se, da so rezultati čudoviti. Jemati ga je začel 30. maja. Diagnoza: velikocelični rak pljuč, 3A ali 3B stadij. Ko ga je pričel jemati, je imel oteženo in plitko dihanje, da je težko prehodil 10 m v enem kosu. Vseskozi je kašljal, zato je težko ležal v postelji, zato je večino noči presedel. Pričel je tudi sopihati. Zaradi pomanjkanje apetita je shujšal več kot 5 kg. Že v prvem tednu jemanja DCA, smo opazili izboljšanje njegovega stanja... manj je kašljal... postopoma tega sploh ni več počel. Tudi težave pri hoji so izginile, tudi sopihal ni več. Zdi se, da je njegovo stanje postalo spet normalno. Trenutno ne hodi na obsevanje, jemlje pa DCA. Moji starši nimajo veliko denarja, zato se trudim, da očetu lahko nabavim dovolj DCA."

***

Email 16. Junij 2009
" Moja mama je dobila diagnozo GBM (glioblastoma multiforme) februarja 2008. maja smo pričeli z jemanjem DCA skupaj s standardnim zdravljenjem. DCA je jemala do danes (majhna doza) in počuti se odlično. Zopet hodi v službo in kmalu bo dobila prvega vnučka.

Prepričan sem, da je standardno zdravljenje skupaj z DCA uničilo to zverino - upam, da se bo to nadaljevalo.

Zahvaljujem se vam za vso vašo pomoč!

Email 15. Junij 2009
Pozdravljen Jim,

rad bi vam podal informacije o očetu in uporabi DCA.

On ima redko obliko raka, ki se imenuje Pseudomyxoma Peritonei ali PMP. Redka oblika raka, ki se razvije na slepiču. Tako redka oblika je, da se ga najpogosteje postavi nepravilna diagnoza. Povrh večina zdravnikov te oblike sploh ne pozna, zato se bolnike najpogosteje usmerja na drugo bolnišnico. Samo peščica kirurgov v vsej državi je sposobna opraviti operacijo, ki se je tudi imenuje "mati vseh operacij", saj odstranijo celoten tumor. Pred kratkim sem opravil raziskavo in ugotovil , da je v vsej državi zgolj 12 takih kirurgov. Bolezen ustvari gelu podobno snov, ki sčasoma zapolni prostor v abdomnu in če se bolezni ne zdravi, bolnik umre. Omenjena operacija odstrani vse tumorje. Pri mojem očetu so odstranili približno 6 kg tkiva. V abdomen so med operacijo direktno vlili pogrete 'kemikalije' , ki naj bi uničile ostanek rakastih celic. Nenavadno zdravljenje za nenavaden rak.

Kakorkoli že, tu nastopi DCA. Pred enim letom je oče pričel z kemoterapijo, saj so s skeniranjem našli 2,5 cm veliko liso na jetrih. 3 mesece kasneje se stanje ni spremenilo, zato so za nekaj časa uporabili kemoterapijo, saj so se pojavili stranski učinki, poleg tega pa se je zdelo, da rak raste počasi. 3 mesece kasneje se je lisa povečala za dvakrat, na 5 cm. Takrat sem se obrnil na vas v zvezi z DCA. Začel ga je uporabljati mesec dni po pregledu. Dva meseca kasneje je ponovni pregled pokazal, da se omenjena lisa ni povečala. Upamo, da je za to odgovoren DCA, saj bi lahko, glede na moje znanje o tem, tako sklepali. Uporabili smo 12 g/kg telesne teže. Čez 4 mesece bodo opravili novo skeniranje. O rezultatih vas bom obvestil.

Email 14. Junij 2009
" Jemljem 550 do 600 mg DCA na dan, od pon.- pet. poleg tega še ekstrakt zelenega čaja in 500 mg Benfotiamina ter 600 mg R-Lipoične kisline. Jemljem tudi druge dodatke, med njimi tudi prostasol. Rezultati so super (moj PSA je upadel s 27 na 0.08). "

Email, 11. Maj 2009

Naš maček ima tumor na robu obrazka, tik ob smrčku in se ga ne da odstraniti. Za piti mu damo vodo z DCA. Po 4-5 mesecih, je tumor popolnoma izginil, brez kakih sledov. V tem času, maček ni bil nikoli bolan, je živahen in zdrav.

Spletna klepetalnica 10. Maj 2009.
Limfom plaščnih celic

Z DCA začeli maja 2009. Limfe na levi strani čeljusti so uplahnile za 50%, na videz in na otip. Razmišljal sem o tem, da obiščem mojo mati, ki ne ve, da imam raka. Vendar sedaj, ko so se limfe zmanjšale, jo lahko obiščem, saj ne bo opazila, da sem bolan.

Ostali limfni vozlički na mojem vratu so stabilni, njihova velikost je nespremenjena. Toliko v vednost. Imam upanje.

Doziranje:
DCA - 10 mg/kg , 1 x dan z coca colo
Kofein - 300mg na dan v obliki "Buzz Bites" čokoladice
R Alfa Lipoična kislina- 100mg, 3 x dan
oblike sploh ne pozna, zato se bolnike najpogosteje usmerja na drugo bolnišnico. Samo peščica kirurgov v vsej državi je sposobna opraviti operacijo, ki se je tudi imenuje "mati vseh operacij", saj odstranijo celoten tumor. Pred kratkim sem opravil raziskavo in ugotovil , da je v vsej državi zgolj 12 takih kirurgov. Bolezen ustvari gelu podobno snov, ki sčasoma zapolni prostor v abdomnu in če se bolezni ne zdravi, bolnik umre. Omenjena operacija odstrani vse tumorje. Pri mojem očetu so odstranili približno 6 kg tkiva. V abdomen so med operacijo direktno vlili pogrete 'kemikalije' , ki naj bi uničile ostanek rakastih celic. Nenavadno zdravljenje za nenavaden rak.

Kakorkoli že, tu nastopi DCA. Pred enim letom je oče pričel z kemoterapijo, saj so s skeniranjem našli 2,5 cm veliko liso na jetrih. 3 mesece kasneje se stanje ni spremenilo, zato so za nekaj časa uporabili kemoterapijo, saj so se pojavili stranski učinki, poleg tega pa se je zdelo, da rak raste počasi. 3 mesece kasneje se je lisa povečala za dvakrat, na 5 cm. Takrat sem se obrnil na vas v zvezi z DCA. Začel ga je uporabljati mesec dni po pregledu. Dva meseca kasneje je ponovni pregled pokazal, da se omenjena lisa ni povečala. Upamo, da je za to odgovoren DCA, saj bi lahko, glede na moje znanje o tem, tako sklepali. Uporabili smo 12 g/kg telesne teže. Čez 4 mesece bodo opravili novo skeniranje. O rezultatih vas bom obvestil.

Email 14. Junij 2009
" Jemljem 550 do 600 mg DCA na dan, od pon.- pet. poleg tega še ekstrakt zelenega čaja in 500 mg Benfotiamina ter 600 mg R-Lipoične kisline. Jemljem tudi druge dodatke, med njimi tudi prostasol. Rezultati so super (moj PSA je upadel s 27 na 0.08). "

Email, 11. Maj 2009

Naš maček ima tumor na robu obrazka, tik ob smrčku in se ga ne da odstraniti. Za piti mu damo vodo z DCA. Po 4-5 mesecih, je tumor popolnoma izginil, brez kakih sledov. V tem času, maček ni bil nikoli bolan, je živahen in zdrav.

Spletna klepetalnica 10. Maj 2009.
Limfom plaščnih celic

Z DCA začeli maja 2009. Limfe na levi strani čeljusti so uplahnile za 50%, na videz in na otip. Razmišljal sem o tem, da obiščem mojo mati, ki ne ve, da imam raka. Vendar sedaj, ko so se limfe zmanjšale, jo lahko obiščem, saj ne bo opazila, da sem bolan.

Ostali limfni vozlički na mojem vratu so stabilni, njihova velikost je nespremenjena. Toliko v vednost. Imam upanje.

Doziranje:
DCA - 10 mg/kg , 1 x dan z coca colo
Kofein - 300mg na dan v obliki "Buzz Bites" čokoladice
R Alfa Lipoična kislina- 100mg, 3 x dan


PREVOD: N.J.

 

 

prva stran

 

 

>DOMOV<