Holist.eu - 1. slovenski holistični portal
Prva stran > arhiv > jean-burgemeister

 

jane

Jane Burgemeister

Jane Burgermeister je novinarka, ki je sicer sodelovala z uglednimi znanstvenimi časopisi, kot so Nature, British Medical Journal, in American Prospect. Aprila letos je vložila tožbo proti podjetjema Baxter in Avir in sicer ju obtožuje, da sta zaradi dobička ustvarili kontaminirano cepivo proti ptičji gripi. Svoje trditve je novinarka podkrepila z lanskoletnim incidentom, ko je Baxter AG, podružnica Baxterja International v Avstriji "namerno, samovoljno in zavestno," kot je zapisala, laboratorijem 16-ih držav poslala 72 kilogramov živega ptičjega virusa gripe oziroma z virusom živega ptičjega virusa kontaminirano cepivo proti ptičji gripi. Novinarka Baxterjeve laboratorije, ki naj bi bili sicer najbolj varni na svetu, obtožuje, da so zanemarili osnovne varnostne ukrepe in dovolili, da se je 72 kilogramov patogenega materiala, klasificiranega kot bio-orožje pomešalo z virusom navadne človeške gripe in je bilo kot takšno poslano iz avstrijskega laboratorija v Orth an der Donau. 10. junija je pri ameriškem FBI-ju vložila tožbo proti Svetovni zdravstveni organizaciji (STO), proti Združenim narodom ter nekaterim visokim vladnim in farmacevtskim uslužbencem, zadolženim za cepiva, v kateri jih obtožuje za načrtovanje množičnega uboja s pomočjo množičnega cepljenja proti prašičji gripi. Zato Burgermeistrova zahteva tudi sodno prepoved proti obveznemu cepljenju proti prašičji gripi, ki sta ga že napovedali Združene države Amerike in Velika Britanija. Novinarka, ki so jo po vložitvi tožbe odpustili z delovnega mesta evropske dopisnice spletne strani Renewable Energy World trdi, da se za bioterorizmom skriva skupina bankirjev, ki nadzirajo ameriške Zvezne rezerve, Svetovna zdravstvena organizacija, ZN, NATO ter celo ameriški politični vrh s predsednikom Barackom Obamo na čelu.
Burgermeistrova v svoji tožbi opozarja tudi na škandalozno eksplozijo posode z virusi prašičje gripe aprila letos na vlaku v bližini Lozane v Švici. Vzorci virusa so bili namenjeni v državni center za raziskave virusa gripe v Ženevi, v istem vagonu kot posoda z virusi pa je bilo 61 potnikov. Pri tej točki se nedvomno strinjamo, da se posode s kakršnimikoli virusi pač ne more prevažati v vagonu polnem ljudi. Jane Burgermeister opozarja, da je bil cilj uvedbe stanja pandemije priprava za distribucijo cepiva, ki bi posledično zreducirala predvsem prebivalstvo ZDA.

V ponedeljek 30.novembra je Jane Burgemeister nastopila v oddaji HTV-a „Na robu znanosti“, kjer je tudi hrvaškemu občinstvu predstavila svoj boj proti zlonamerno povzročeni paniki, ki se vrti okoli ne preveč hude prašičje gripe, saj je smrtnost te bolezni manjša kot pri običajni, sezonski gripi. Znano je, da so farmacevtske družbe patentirale cepivo proti prašičji gripi že nekaj let pred njenim nastankom (?!), o tem se lahko vsakdo prepriča na spletni strani Ameriškega patentnega urada. Neodvisni znanstveniki dokazujejo*, da je ta virus nastal v laboratoriju in v resnici nima nikakršne veze s prašiči. V omenjeni oddajo je Jane Burgemeister tudi povedala, da je ameriška zvezna država Massachusetts sprejela zakon o izrednih razmerah, ki daje oblastem pravico nasilno vstopati v privatne prostore (dom, stanovanjska hiša), kaznovati posameznika, ki se zoperstavi napotkom (do 1.000$ za en dan, ali pa 30 dni zapora).
Spregovorila je tudi nevarnih dodatkih, ki so v cepivu, predvsem živo srebro (hud strup, ki povzroča možgansko okvaro, pri otrocih je to avtizem) in skvarlen, ki je povzročil "Sindrom Zalivske vojne" in je 65.000 ameriških vojakov zbolelo. Skvarlena je v cepivu proti prašičji gripi kar milijon krat več, kot so ga prejeli ameriški vojaki ob cepljenju proti antraksu.
V naših medijih ni veliko pisalo o tem, da ruska Duma zahteva izstop Ruske federacije iz WHO, če se v tej organizacije ne opravi temeljita preiskava o domnevni korupciji njenih odgovornih ljudi s strani farmacevtskih družb, ki proizvajajo cepivo in Tamiflu.

In katera "zdravila" proti prašičji gripi priporoča Jane Burgemeister? Koloidno srebro in MMS!

Še nekaj več o cepivih....

*Adrian Gibbs, 75 letni profesor virologije iz Avstralije, je že spomladi v razgovoru za televizijsko mrežo Bloomberg podal mnenje, da je vzrok za prašičjo gripo najverjetneje človeška napaka, torej je virus 'ušel' iz laboratorija. Gibbs je 40 let preučeval viruse in je sodeloval v raziskavah, ki so kasneje privedle do izdelave tamifluja. Po njegovem mnenju prašičja gripa nima nikakršne veze z prašiči, saj po pravilih evolucijskih procesov pri virusih, ti ne bi mogli nastati iz virusa prašičje gripe, torej iz prašičev.

N.K.


 
>DOMOV<