Holist.eu - 1. slovenski holistični portal
Prva stran > arhiv > prostata

PROSTATA

prostata

 Rak na prostati zavzema 2.mesto pri moški populaciji in naj bi že v nekaj letih postal številka 1!
Zaradi onesnaženosti okolja z plastiko in herbicidi, postajamo vsi bolj feminizirani, torej smo moški vse bolj poženščeni. V zadnjih 40 letih se je poprečno število spermijev zmanjšalo za 50%! Vse več moških je neplodnih, na udaru pa so tudi moški spolni organi na splošno - moda in prostata.
  Za porast umrljivosti zaradi raka na prostati je odgovorna tudi sodobna onkologija. Nastanek raka na prostati je moč preprečiti z naravnimi sredstvi, kar velja tudi za zdravljenje raka, ko je ta že prisoten. Vedeti moramo, da si je sodobna medicina zadala cilj, da bi rak odkrili čim prej in ga posledično takoj lahko začeli zdraviti. Za prostato je značilno, da lahko sčasoma pride do t.i. predrakastega stanja, kar pa še ne pomeni, da se bo sam rak kasneje tudi v resnici razvil. Ko pride do take situacije, onkologi pacientu vzamejo delček tkiva iz prostate in opravijo patomorfološki pregled tega tkiva. Toda pozor, po ugotovitvah ameriških zdravnikov, prav ta majhen poseg v prostato v večini primerov povzroči nastanek raka in kar je še huje, dostikrat se rak kasneje (dokaj kmalu) razširi na druge predele telesa, kar je ponavadi lahko že usodno.
Torej, če pri vas obstaja sum na večje spremembe v prostati, potem nikar ne dovolite odvzema tkiva s punkcijo, kajti to je lahko vaša usodna napaka! Pojdite na pregled (UV, rektalni in laboratorijski pregled) predvsem, kadar imate težave z uriniranjem, z erekcijo in z bolečinami pri ejakulaciji, če zasledite kri v spermi ali urinu.
  Narava ima mogočno orožje: beta-sitosterol, ki odpravi vse težave s prostato. Beta sitosterol spada med fitosterole ali rastlinske sterole. Steroli so pri rastlinah tisto, kar je pri ljudeh in živalih holesterol, tudi kemično so si podobni. Beta sitosterol najdemo v skoraj v vseh rastlinah, največ pa v jagodičju saw palmetta (ameriška pritlikava palma). Toda pozor - beta sitosterol in saw palmetto nista isto. Kaj hočem s tem povedati? V trgovinah in na internetu je moč kupiti veliko vrst preparatov, ki naj bi delovali preventivno in zdravilno pri težavah s prostato, toda v njih se nahaja skoraj izključno samo saw palmetto. Sito-sterol, ki se nahaja v Maximum Prostate, se pridobiva iz sladkornega trsa in vsebuje 3.000 krat več te snovi kot posušen in v prah zmlet saw palmetto!
PhytopinR, ki ga izdeluje ameriško podjetje DRT Laboratories, je fitosterol vrhunske kvalitete. Zdravila na recept, ki jih predpisujejo zdravniki za lajšanje tegob pri prostati, tudi slučajno niso tako uspešna, kot je naravno pridobljen sito-sterol. In zakaj tega ni moč dobiti v predpisanih zdravilih? Ker se naravnih substanc ne da patentirati.

  Kaj lahko pričakujete ob jemanju Maximum Prostate? Povečana prostata se bo zmanjšala na normalno velikost že v po dveh mesecih. Vaše uriniranje bo postalo zopet normalno. Zjutraj boste imeli erekcijo, tako kot ste bili navajani v mlajših dneh. Pri spolnih odnosih boste imeli močno in dolgotrajnejšo erekcijo (brez bolečin). Rak na prostati za vas ne bo nikdar postal problem.

 Ne smemo pozabiti, da vsi moški nad 25.letom starosti potrebujemo tudi naravni progesteron, ki ublaži posledice nenehne izpostavljenosti sintetičnemu estrogenu, ki ga vase dobivamo preko vode, hrane in zraka.

Avtor: N.J.

 
>DOMOV<