Holist.eu - 1. slovenski holistični portal
Prva stran > dr.Bob Beck > naprave> MiniZap

Najmanjši in najnaprednejši ''Blood Electrifier'' na svetu!

miniZAP® LCD

  Zapper -  miniZAP® LCD je nemški prozvod, ki je nastal po predlogi načrtov Dr.Boba Becka za njegovo napravo ''Blood Electrifier''(Beck zapper). miniZAP® se nosi kot ročno uro, kar je za uporabnika zelo udobno in priročno, saj ga mora uporabljati nekaj tednov po dve uri na dan. Mikroprocesor omogoča električni tok tja do 1000 μA, kar je dosti več kot Beckov zapper (50-100 μA). Zlati elektrodi in konduktivni gel omogočajo skoncentriran prenos energije do žil in okolnega tkiva v zapestju z zelo majhno izgubo. Ker je zaradi uporabljene najnovejše  IC tehnologije majhnih dimenzij in tehta zgolj 23 g, lahko nemoteno opravlja svoje vsakodnevo delo. miniZAP® je v celoti izdelan v Nemčiji, je izredno zanesljiv in robusten, ima pa tudi 5-letno garancijo.

 miniZAP® lahko pričnemo takoj uporabljati, saj so priložena navodila za njegovo uporabo, pa tudi baterijski vložki. Najboljše rezultate miniZAP® dosega, kadar ga uporabljamo vsaj dve uri na dan, 6 tednov zaporedoma. 3 V baterije zdržijo 100  ur pri poprečni uporabi 400 μA. miniZAP® ima prvi od Beckovih zapperjev dodan LCD zaslon in ima edini 100% kontrolo stalne napetosti.

V čem se razlikuje od drugih zapperjev?

Rife in Clark zapperji delujejo na osnovi frenkvenc, miniZAP® pa sledi originalni ideji Dr.Bob Becka.

Kako deluje naprava?

 Bakterije in virusi po telesu potujejo skupaj s krvjo in na tem popotovanju po krvotoku preidejo tudi v zapestje, na ketarem nosimo miniZAP®. Električni tok iz naprave povzroči, da ovojnica mikroorganizma izgubi negativni naboj in se spremeni v pozitivni el. naboj. Namreč, s ciljem, da se mikroorganizem zaščiti pred delovanjem levkocitov, ki so njihov največji sovražniki, prične klica izločati poseben encim, ki okoli nje vzpostavi negativen el.naboj. Ob srečanju z levkociti se le-ti (tudi ti imajo negativni el.naboj) od bakterije odbijejo nazaj. Preprosteje rečeno, imunski sistem ne prepozna vsiljivca. Naprava miniZAP® ne uniči mikroorganizme (to bi bilo tudi preveč nevarno za uporabnika), temveč uniči njihovo zaščito. Ko enkrat mikroorganizmi izgubijo zaščito pred makrofagi, postanejo lahek plen za imunski sistem. Ko po dveh urah prenehamo uporabljati miniZAP®, ima telo dovolj časa, da se posveti lociranju in uničenju mikroorganizmov v krvi. Eritrociti  (rdeče krvničke) obnovijo svojo primarno funkcijo - prenos kisika in hranil v celice ter odnašajo škodljive snovi, ki nastanejo pri metabolizmu celic.

 Teorija, ki je uporabljena pri izdelavi miniZAP® , ima osnovo v opravljenih patentiranih raziskavah s strani znanstvenikov Kaali in Lyman, 1995 

 

zapper       

   zap

 MiniZAP z LCD zaslonom po originalnem načrtu Dr.Roberta C.Becka je najmanjši in hkrati najsodobnejši krvni zapper (naprava za čiščenje krvi). MiniZAP nosimo kot zapestno uro in postavlja nove standarde v smislu fleksibilnosti, ekonomičnosti in udobnosti. V celoti izdelano v Nemčiji. V nasprotju z "Clark Zapper" je miniZAP je popolnoma enak "Beck Zapper-ju", ne deluje na osnovi bioresonance ali radionov, ampak direktno elektrificira krvni obtok.
"Je cool in diskreten."
Z zmožnostjo proizvajanja 1000 μA toka ga uvršča med močne naprave (600μA je omejen z bravo, čeprav z gelom).
Sestavni deli:
- 1 miniZAP Beck LCD zapper z baterijskimi vložki
- 2 zlati elektrodi (22 karat)
- 1 elektroda - kabel
- 1 velcro zapestni pas
- 1 gel v tubi 50 ml
- 1 navodila za uporabo
Tehnični podatki:
Dimenzije: (d/š/v) 63/35/12 mm
Teža: 23 g
Življenska doba baterije: 3 mesece (2x/dan po 2 uri na 250 μA)
Tip baterije: standard CR 2032
Prednosti:
- nobenih kabelskih priključkov
- ni zahtevnejšega vzdrževanja naprave, brez potrebe po dodatnih navodil (lahko razumljiv postopek, samodejni test)
- Edina CCC naprava (100% konstantni nadzor toka)
- Izhodna moč do 35 V
- Zlate elektorde
- Vidni in slišni alarm za napako
- Intelligent Error Menagment (pametno upravljanje napak)
- Ekstremno učinkovita poraba energije

 V skladu z Beckovim Zapperjem miniZAP uporablja njegov mikroprocesor, ki preko dveh zlatih elektrod na vene v zapestju izžareva subtilne električne impulze, s tem pa v telesu deaktivira delovanje parazitov (virusi, bakterije, glivice), kar spodbuja delovanje imunskega sistema.
Beckov Zapper se večkrat zamenjuje z "Clark Zapper", ki pa deluje na področju bioresinance in radionov. Pri njenem izdelku se namesto električnega toka, ki prehaja v krvni obtok, sproščajo različne frekvence med 30 in 400 kHz. Clark Zapper nima osnove v patentiranih raziskavah kot je to v primeru miniZAP-a.

Garancijski rok: 5 let za zapper, 1 leto za dodatke.

 

Naročilo: https://www.nulife.de/lshop,showdetail,7011,e,1584792723-7617,001,w-0108,12,Tshowrub--001,2081.htm

 

>DOMOV<