Holist.eu - 1. slovenski holistični portal
Prva stran > dr. Bob Beck

beck

Dr. Bob Beck

Pomembno obvestilo: vsak rakav bolnik bi moral uporabljati Bob Beck protokol (posebno 'Magnetic Pulser')

UVOD

  Čeprav je bil prvotni namen Bob Beckovega protokola zdravljenje obolelih od AIDS / HIV-a, se je izkazalo, da je izredno učinkovit za zdravljenje raka.
  Elektronske naprave v tem protokolu so daleč najuspešnejše pri zdravljenju raka, dosti boljše od naprave Royal Rifeja, naprave Hulde Clark, ali katerekoli druge.
  Zdravnika dr. Kaali in dr. Lyman sta leta 1990 odkrila, da lahko šibak električni tok prepreči mikrobom, da se razmnožujejo. S tem postanejo neškodljive. Njuno odkritje pomeni, da so skoraj vse bolezni popolnoma ozdravljive.
  V nasprotju z odkritjem dr. Royal Rifeja, njuno delo ni izgubljeno, saj je tudi uradno zaščiteno. Kljub temu sodobna medicina ne kaže nikakršnega zanimanja za to odkritje, njen glavni interes je zdravljenje in ne "ozdravljenje" bolezni. Dr. Bob Beck je rad povedal: "Ozdravljen bolnik pomeni za njih izgubo stranke."
  Zdravniki tega zdravljenja ne smejo uporabljati, čeprav ima izum prijavljenih več kot ducat patentov.
  Dr. Beck je bil doktor fizike in je imel za seboj 30 let raziskovanja na področju elektromedicine. Da bi se izognil preganjanja s strani predstavnikov ameriških zdravstvenih organov, je prve raziskave opravil izven države. Prvo napravo je poimenoval 'Blood Purifier' ali 'Blood Electrifier' ('čistilec krvi' ali 'elektrifikacija krvi'). Blood Electrifier ustvarja šibek el.tok, ki 4 krat na sekundo spremeni polarizacijo. In prav tak šibak tok uniči ključni encim bakterije, ki jo ščiti pred identifikacijo oz. pred uničenjem s strani imunskega sistema (to sta odkrila dr. Kaali in dr. Lyman). Toda Beck je ugotovil, da se HIV virus včasih vrne nazaj. Njegov zaključek je bil, da se nekaj virusov skrije v telesu. Pogosto se ti 'speči' virusi skrijejo v črevesje, torej niso prisotni v krvi. Zato  je razvil 'Magnetic Pulser', ki uniči prav te mikrobe.
  Ali je Dr. Beck vedel za mikrobe, ki se skrijejo znotraj zoba, katerega živec je zobozdravnik prej odstranil živec ('mrtev zob'), ni znano.
  Koloidno srebro pobija mikrobe, ionizirana voda pa uniči tako mikrobe, kot tudi rakaste celice.
 Bob Beck je umrl l.2002, bitka med uradno in alternativno medicini pa še poteka. Do sedaj je znano zgolj to, da je vsaj ena oseba končala v ječi, ker je izdelovala in prodajala napravo po načrtih Boba Becka. Zato prodajalci teh izdelkov le stežka povedo, da te naprave v resnici pozdravijo bolnike z AIDS-om, ali rakom.

Teorija Bob Beck protokola in raka

 Za nekatere bolezni je dovolj, da Beckov protokol nevtralizira mikrobe. Pri raku pa je drugačna zgodba. Obstaja mnogo vzrokov, da se prične verižna reakcija, ki privede do raka. Ne glede na vzroke, dejstvo ostaja, da se mikrobi naselijo v zdrave celice, s tem pa postanejo anaerobne, torej kancerogene.
  Torej, če se mikrobi 'skrijejo' v celice, kako lahko potem Beckov protokol pozdravi raka? Ker njegov protokol uniči vse mikrobe, s tem doseže, da si imunski sistem 'napolni baterije' do skrajnosti, posledično premaga tudi rak.
  Če odstranimo vse mikrobe, ki se nahajajo v telesu (izven celic), potem našemu imunskemu sistemu omogočimo, da povrne normalno število neuropeptidov, med katerimi sta tudi interlevkin in interferon, ki ju poznamo kot prvoklasna borca proti raku.

Dieta

 Glede na naš 'milieu interieur' (notranje okolje) je odvisno, kako hitro se lahko mikrobi množijo. V za nas slabem okolju, se ti razmnožujejo tako hitro, da si to v bistvu težko predstavljamo. Če pa je naše notranje okolje zdravo, potem se mikrobi le stežka (ali pa sploh ne) množijo.
  Bolnik, ki se zdravi z Beckovim protokolom, naj se drži diete, ki telo alkalizira (razkisli). Poleg tega mora bolnik jesti tudi surovo, živo hrano (to najlažje storimo s sokovnikom). Na ta način dobimo dovolj elektronov, ki so pomembni pri Magnetic Pulserju.
  Dodatki (antioksidanti, vitamini,...) in zelišča, pa tudi blažja zdravila, se lahko jemljejo takoj po končan elektroterapiji za tisti dan, kajti preteklo bo veliko časa, preden pričnemo s terapijo naslednjega dne. V naslednjih 20-tih urah se morajo ostanki teh dodatkov že odstraniti iz telesa.
Ta protokol NE GRE SKUPAJ S KEMOTERAPIJO!
  Če se ob terapiji ne počutimo dobro, to pomeni, da nekaj, kar smo vzeli včeraj po končani terapiji, za nas ni dobro. Tega potem ne jemljite več (zdravilo, dodatek,..). Ta protokol lahko uporabljajo tudi tiste osebe, ki so na Budwigovi dieti, ali dieti, ki uporablja zgolj posebno hrano. Razlog za to je v tem, da se pri tem protokolu uniči preveč mikrobov in rakastih celic, zato bi ob dveh različnih zdravljenih preveč pobitih organizmov in celic, kar bi telo težko "prebavilo".
Kdo ne sme uporabljati Bob Beck protokol

 Vsi tisti, ki jemljejo močna zdravila (kemoterapija), ali pa se zdravijo na kak drug alternativni način zdravljenja raka (cezijev klorid). Kdor bi rad uporabljal ta protokol, potem mora prenehati s prejšnjim zdravljenjem vsaj 2 tedna prej!


Česa ne smemo jemati pri Bob Beck protokolu

česna

zdravil

zelišč

vitaminov (posebno vitamin A)

encimov

alkohola, čaja, kave

kajenje

 Protokol ne smejo uporabljati nosečnice in ljudje z vgrajenim  srčnim spodbujevalnikom.
Pri zdravljenju s tem protokolom moramo piti veliko vode (tudi ozonirano vodo) in zaužiti dovolj elektrolitov (morska sol), da naprava deluje uspešneje.
  Najboljše je, da uporabimo 'Magnetic Pulser' 30 minut pred 'Blood Electrifier'. Kako uro kasneje vzamemo koloidno srebro.

  Vse originalne naprave nemškega proizvajalca po načrtih Bob Becka lahko naročite tudi na teh spletnih straneh :Bob Beck naprave>>

  Bob Beck je umrl leta 2002 zaradi nezgodnega padca po stopnicah. Zadnja leta svojega življenja je predaval študentom po vseh ZDA in jih učil o uničevalni komercializaciji sodobnega zdravstvenega sistema, katerega žrtve smo vsi mi. Dr. Bob Beck je obogatel v 50-tih letih, ko je razvil fotografsko bliskavico, táko kot je poznamo tudi danes. Za svoja predavanja o uspešnosti zdravljenja AIDS-a, hepatitisa in raka z njegovimi napravami, ni nikdar prejel kake denarne nagrade. Tudi svoje načrte za opisane naprave je brezplačno odstopil vsemu človeštvu. Več o Bob Becku lahko najdete na tej povezavi: http://www.bobbeck.com/

 

 
>DOMOV<